Het intakegesprek vindt plaats bij u thuis of op onze locatie. We spreken dan met de ouder of verzorger die dicht bij het kind staat en/of met de jongere zelf over zijn zwakke en sterke kanten. De problematiek, de eerdere hulpverlening, de hulpvraag, de mogelijke doelen en de wederzijdse verwachtingen worden besproken. Tevens wordt geïnventariseerd of de werkwijze van De Stal aansluit bij de wensen en grenzen van het kind. Daarnaast zullen een aantal praktische zaken worden doorgenomen zoals het zorgcontract, de financiële zaken, contactgegevens en voorkeur voor dagen.

Na dit intakegesprek wordt bekeken in welke groep het kind het beste tot zijn recht komt. Voor sommige groepen bestaat een wachtlijst. Binnen een week zal telefonisch contact met u opgenomen worden met ons voorstel. Dit biedt u de gelegenheid om te bedenken of onze visie en werkwijze bij u en uw kind past.

U kunt bij vragen altijd eerder per telefoon of mail contact met ons opnemen.
Indien u een intakegesprek wilt aanvragen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Gegevens De Stal

  Goyergracht-Zuid 3A, 3755 MX Eemnes
  info@natuurlijkbegeleiden.nl
  035-5380061
  www.natuurlijkbegeleiden.nl
  https://www.facebook.com/DeStal

  ING: NL47 INGB 0000332078
  Rabobank: NL30 RABO 0315918330